Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

17 Temmuz 2011 Pazar

Hayal Kırıklığı...


Copa America'da ev sahibi Arjantin, favori başladığı turnuvaya Uruguay'a elenerek veda etti. Kupanın başından beri 5 dakika parlayıp 5 dakika sönen Arjantin, çok da ışık vermiyordu. Ama Uruguay karşısında maçın başında golü yemelerine rağmen gösterdikleri direnç ve oynadıkları baskın oyun izleyenlere "acaba" dedirtti. Fakat işlerin bildiğimiz halini alması çok sürmedi. Beraberliği yakalamasına ve rakibini daha 35. dakikada 10 kişi yakalamasına rağmen Arjantin, oyundaki etkinliğini kaybederek galibiyeti bulamadı ve penaltılar sonucunda yaz tatilini başlattı Günlerdir Arjantin ile ilgili spekülasyonların tam ortasında bulunan Messi ise, Higuain'in attığı goldeki harika asisti ve Barcelona'dan bildiğimiz solo slalomları ile rakibi elinden geldiğince zorladı. Milli marşı okumamakla suçlanan, takımı ciddiye almadığı iddia edilen Messi, takımın en iyisi olarak göze çarptı ancak, Arjantin halkının Maradona'ya bakınca gördüklerini Messi'de göremediği bariz şu aralar. Arkasında Xavi ve Iniesta olmadan belirgin bir başarı yakalayamamış olduğu gerçeği sıkça yüzüne vuruluyordu,  bu turnuvadan sonra o günleri de arayacak gibi.

Not: Maçı izlememiş olanların Uruguay'ın attığı 5 penaltıyı da izlemesi gerekiyor. Neredeyse tüm vuruşlar birbirinden kusursuz. Muslera da Galatasaray'ın Mondragon sonrası kaleci krizini bitirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder