Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

23 Temmuz 2011 Cumartesi

Yok ebesinin ... Ali Sami


Almanya Bundesliga'nın dev kulübü Bayern Münih, geçtiğimiz Haziran ayında 18 milyon Euro'ya Schalke 04'ten transfer ettiği kaleci Manuel Neuer ile taraftarların arasını düzeltmek için çok ilginç bir anlaşma yaptı. Kulüp yöneticileri, Neuer ve bu oyuncunun transferine karşı çıkan "Inferni Bayern 01" taraftar grubu, geçtiğimiz hafta bir toplantı yaparak, gerginliği nasıl gidereceklerini konuştular.
Taraftarlar, 4 maddeden oluşan bir 'davranış kuralları' protokolünü kabul etmesi halinde Manuel Neuer aleyhine tezahüratta bulunmayacaklarını ve pankart açmayacaklarını taahhüt ettiler. Bayern Münih yetkilileri ve Alman kaleci de birbirinden ilginç maddelerin bulunduğu bu anlaşmayı kabul etti.


1. Takımın iç saha maçlarında, "Inferni Bayern 01" taraftar grubuna ayrılan güney tribününe kesinlikle yaklaşmayacak.
2. Maçlarda Bayern formasının üzerine bulunan kulüp armasını kesinlikle öpmeyecek.
3. Formasını çıkarıp, güney tribününe atmayacak. 
4. Bayern taraftarları ile birlikte tezahürat yapmayacak.
Söz konusu taraftarlar son olarak Bayern'in hazırlık kampında, "Neuer, istediğin kadar gol kurtarabilirsin ama biz seni kalemizde hiçbir zaman kabul etmeyeceğiz" yazılı pankart açmıştı.


Bayern Münih taraftarlarının Manuel Neuer'e tepki duymasının sebebi yıllar öncesine dayanıyor. O dönem Schalke 04'te forma giyen Neuer, Bayern'i yendikleri bir maçtan sonra, rakip kaleci Oliver Kahn'ın sıkça yaptığı bir sevinç gösterisini taklit edince, taraftarların en çok nefret ettiği oyuncu haline gelmişti.

Görüldüğü üzere, bizden de fazla saçmalayabilen taraftar grupları var. Allahtan kaleye geçmesine izin vermişler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder