Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

25 Nisan 2010 Pazar

Çöz beni arapsaçı...



İngiltere'de son haftalara girilirken yarış atbaşı sürüyor. Düşenler hemen hemen belli, ama liderlik halen el değiştirebilir, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi yolcuları değişebilir. İngiltere'de maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Manu, rahat değil. Bugün Stoke City ile evinde oynayacak olan Chelsea kazanırsa son 2 haftaya 80 puanla rakibinin 1 puan önünde girecek. Arsenal ise dün evinde Manchester City karşısında golsüz eşitliği bozamayarak havluyu tamamen attı. 72 puanda kalan Arsenal'in artık matematiksel olarak şansı yok. Şampiyonlar Ligi'ne giden 4. bileti kazanabilmek için ise acccayip bir yarış var. Tottenham 64 puanla şu anda biletin sahibi. Maç fazlasına rağmen 63 puanla Tottenham'ın 1 puan gerisinde kalan City yara aldı. Aston Villa ise bugün Birmingham'ı ağırlayacak ve puanı 61. Kazanacaklarını öngörebiliriz. Arap sermayesi Avrupa Ligi'nde takılmaya devam etmek zorunda kalabilir bu sezon da.Liverpool ise üzerindeki 3 takımın tüm maçlarını kaybetmesini bekleyecek kendi maçlarını kazandıktan sonra. Onlar bıraktı zaten bu işleri. Avrupa Ligi'nde yarı finaldeler. Atletico Madrid karşısında rövanşı almak ve finale çıkmak onlar için çok daha büyük bir öncelik artık.
Dipte ise kurbanlar neredeyse değişmez gibi. Hull City ile Porsmouth ruhlarını teslim ettiler. Bir maçı eksik ve barajın 7 puan gerisinde olan Burnley ise bugün Liverpool ile evinde olan maçını kazanabilirse çok zayıf olan umudunu sürdürebilir. Evlerinde topladıkları 23 puanın yanına deplasmanda 10-12 puan koyabilselerdi, ligde kalacaklardı belki ama 4 puanla ligin deplasman fakiri olmaları sonlarını getirdi.

Championshipte Newcastle United'ım arkasına West Bromwich'i de takarak evine geri döndü. Haftalar öncesinden belliydi gerçi, premier lige hafif kalan siyaz-beyazlılar, championship'e ağır geldi. Play-ff oynama ihtimali olan 5 takım içerisinde (Not. Forest, Cardiff, Leicester, Blackpool, Swansea) favorim ve premier lige istediğim takım ise Nottingham Forest. Premier Lige çıkarlarsa Newcastle formamın yanına bir de Forest forması eklemeyi düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder