Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

6 Nisan 2010 Salı

dı şaaaaampiyooooon!!!!

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçlarının ikisi bugün oynanıyor. Günün ilk maçında İnter CSKA'yı deplasmanda da 1-0 yenerek yarı finale yükseldi 7 yıl aradan sonra. Barcelona da şu anda naklen izleyemediğim maçta Arsenal karşısında 3-1 önde. Messi ilk yarı bitmeden hat-trick yapmış. Bendtner cenabeti 18. dakikada takımını öne geçirerek Barcelona'ya kırmızı bayrak sallamış adeta. Arsenal'in Nou Camp'da 3-1'den geri gelmesi çok çok zor artık. Çok isterim Barcelona'nın elendiğini görmek ama, hayallerle yaşamayalım, gerçekçi olalım.
Arkadaş arasında yaptığım sohbetlerde de söylediğim gibi Fransız'ların eşleşmesinde ben Lyon'u favori görüyordum. Lyon bu tür iki ayaklı oyunlarda Bordeaux'dan çok daha tecrübeli ve iş bilen bir yapıya sahip bana göre. Yarın da evlerinde kazandıkları 3-1'lik avantajı koruyarak yarı finalist olacaklarını düşünüyorum. Kupona üst yazacağım ama. Manchester United karşısında Bayern Münih'in biraz arıza çıkartacağını düşünüyorum ama bence turun sahibi İngilizler olacak. Ribery Schalke mkarşısında deplasmandaki galibiyetin mimarlarındandı, kendisinden ne kadar tiksinsem de turun kolay olmamasının en büyük nedeninin kendisi olduğu gerçeğini kabul etmek gerekiyor. Hocam bu arada, bu maç da üst biter ha. Yarınki iki maçı banko üst geçip yanına koyacağım 2 maçla birlikte azap günlerime son vermeyi düşünüyorum. Selçuk eğer iyi bi fikrin varsa söyle onlara oynayalım.

1 yorum:

  1. kanki liverpool un benfica karsısında turu gececegine inanıyorum(cnn türk)A.madrid macını sölemiyorum zaten.Birde wolfsburg fulham macının üst bitecegini düsünüyorum(star tv)

    YanıtlaSil