Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

5 Ağustos 2010 Perşembe




EŞŞEKLER ADAM OLUR BU FENER ADAM OLMAZ!

Bu başlığı belki bazı arkadaşlarımız hatırlamışlardır.12 ekim 1992 de fotomaç gazetesinin başlığıydı.Rakip Fenerbahçe nin belalısı Aydınspor idi.
Şimdi gelelim dün akşam ki maça; öncelikle şunu belirterek başlamak istiyorum, İsviçre takımına kesinlikle galibiyet gerekiyor turu geçebilmesi için.Adamlar çıkıyorlar oynuyorlar ve galip geliyorlar.Şunu demeye çalışıyorum, Fenerbahçe deplasmanda turu geçmek için galip gelmesi gereken bir maçı kesinlikle alamaz, 100 defa oynasın alamaz; çünkü rakip seni engeller.youngboys'un öyle bir sorunu olmadı dün gece.Rakip geldikçe Fenerbahçe sineye çekti, daha çok hırslanması gerekirken.
Türk futbolunun en büyük ayıbı dün gece Fenerbahçe'ye çelmesini taktı.Ben hiçbir sene başında Türk takımlarının lige iyi hazırlandıklarını görmedim.Kafi derecede tatilinizi yapıyosunuz arkadaşlar.Bu nedir biliyomusunuz arkadaşlar; çok para kazanıp profesyonel olamamaktır.Her maçta kırmızı kart görmekte bunların getirisidir.Aykut hoca basın toplantısında diyorki'kırmızı kartlar rastlantı'.Böyle rastlantı olmaz Aykut hoca.Takımı hazırlayamıyosun.Kırmızı kartlar sertlikten,mücadeleden, hırstan olur o zaman anlarım.Bu kırmızı kartlar tamamen ukalalıktan ve lige hazır olamamaktan kaynaklanıyor.Bunları görmek içinde futbol adamı olmak gerekmez.
16 mayıs 2010 tarihinde tıklım tıklım tribünler önünde şampiyonluğu kaçırıyorsun, 3 ay sonra yine Kadıköy'de yine tıklım tıklım tribünler önünde turu kaybediyorsun.Turu geçememek elbette futbolun içinde olacaktır ama sen kendi sahanda youngboys denen takıma nasıl gol atamadan elenirsin.

3 yorum:

  1. Ben olsam Samandıra'da bekçisinden otopark memuruna malzemecisinden masörüne, tercüman Samet'inden yeni gelenler hariç tüm topçuları kovardım

    YanıtlaSil
  2. ahahahaha olum bekçiler kalsın bari lan.ekmek parası.

    YanıtlaSil
  3. Abi yok o Samandıraya gelene bişey oluyor havasından mı suyundan mı anlamadım:)

    YanıtlaSil