Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

18 Ağustos 2011 Perşembe

Ertem Şener'le felekten bir gece...

Ertem Şener'in maçı sırtında Barcelona formasıyla anlattığına dair en ufak bir şüphemiz yoktu zaten. Ama kavga esnasında olayı "Marcelo biçti, Mesut ortalığı dağıttı, Higuain herkese vurdu, Mourinho saldırdı" diye anlatırken televizyona bakmasak, Real'lilerin kendi kendilerine kavga ettiğini düşünebilirdik belki de. Dünya Kişisel Barcelona Fetişi Top 10 listesinde Rıdvan Dilmen'le birlikte Türkiye'yi temsil eden 2 Türkten biri olan Sevgili Ertem Şener, lütfen artık bir fırsatını bul da, şu Messi'ye bi kere ver, hem senin için soğusun, hem bizim.



Maç zaten yeterince gergin geçiyordu, Messi galibiyet golünü atınca Madrid'lilerin sinirleri boşaldı. Marcelo Fabregas'a sert girdi, Fabregas da 6 yıldır Arsenal'de kaldıramadığı kupayı Barcelona'daki 3. gününde sadece 4 dakika oynayarak ve topa sadece 2 kez dokunarak kaldırma şansının verdiği motivasyonla kendini böğrüne satır yemiş gibi atıp kafası kesilen kurbanlık misali tepinmeye başlayınca ortalık karıştı, 3 kırmızı kart çıktı, Mesut, Villa, Marcelo atıldı, Mourinho bile olaylara dahil oldu. Villa'nın tokadıyla kendini kaybeden Mesut'un Villa'nın annesiyle ilgili türkçe yorumları da gözümüzden kaçmadı. Bir El Clasico daha klasik görüntülerle kapanırken içimdeki Barcelona nefreti bir kat daha arttı, öyle ki çirkef ve kibirli Real Madrid bile gözüme bu adamlara rakip olduğu için sempatik gelmeye başladı. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder