Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

21 Mart 2010 Pazar

Avrupa'dan Futbol......



Lider İnter'in dün akşam Serie A'nın en zor deplasmanlarından biri olan Palermo'ya 2 puan bırakması Milan'ın ekmeğine yağ sürdü. Bugün Napoli karşısında kazanan bir Milan, uzun zaman sonra İnter'den liderlik koltuğunu geri alacak. Roma da Udinese'yi Vucinic'in hat-trickiyle 4-2 ile geçerek bu 2 takımı takibini sürdürüyor. Inter 60, bir maçı eksik Milan 58, Roma ise 56 puanda. Roma üstüste beraberliklerle kaybettiği saçmasapan puanlara yenilerini eklemezse ben üzerindeki 2 takımın daha çoook puan kaybedeceklerini de tahmin ederek Totti'den şampiyonluk umuyorum. Özellikle Milan son haftaya 4 puan önde girse bile şampiyonluk verebilecek bir oyun oynuyor, İnter'in ise Şampiyonlar Ligi'nde tur geçince aklı havaya karıştı, lig maçlarına hiç konsantre değiller. Haydi Roma diyoruz.

İspanya'da ise herşey beklenildiği gibi. Barcelona ve Real Madrid önüne geleni kamyon çarpmışa çevirmeye devam ederek ilerliyorlar. Dün akşam Sporting Gijon'u konuk eden Real Madrid, 53. dakikada 1-0 geri düştükten sonra, 1 dakika hakemin verdiği enfes faul sonrasında Ronaldonun kaleciden dönen frikiğini manşetiyle önüne indirip vuran Van Der Vaart ile beraberliği sağladı. Hani Van der Vaart topu kaleye sokamasaydı, hakem abimiz kesinlikle ya penaltı çalacak, çalamazsa da karambolde topa ayağını sokup Madrid'e beraberliği getirecekti. Hakem sayesinde yediği golün etkisinden çabuk çıkan Madrid Xabi ve Higuain ile galibiyete ulaştı ve bu akşam Zaragoza deplasmanında Messi'siz Barcelona'nın pek de olası olmayan puan kaybını beklemeye başladı. Puanlar eşit, averajla Madrid önde. Bu ligi Barnebau'daki kıyamet günü çözecek.

İngiltere'de Arsenal inadını sürdürüyor. 3. sırayı garantileyen genç çocuklar, Chelsea ve Manu'nun yapacağı hatalara göre ligi şampiyon veya ikinci bitirebilir. Derbileri kazanamayarak kendi göbeklerini kesemeyeceklerini gösterdiler bu sezon. Dün akşam Westham karşısında 45. dakikada Vermaelen'in atılmasıyla 10 kişi bitirdikleri maçı 2-0 kazanarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldiler.67 puandalar. 66 puanlı Manchester Liverpool ile içerde, 64 puanlı ve bir maçı daha eksik Chelsea Blackburn ile dışarıda oynuyor. Liverpool'u tutacak tüm Arsenalliler bugün.


Almanya'da Leverkusen'in hızı kesildi. 24 hafta yenilgi yüzü görmeyen takım, son 3 haftada 2 kez yenilince 3.lüğe kadar geriledi. Bayern Münih son 13 maçta aldığı 11 galibiyet 2 beraberlikle yakaladığı müthiş rüzgarın Frankfurt deplasmanında dinmesine engel olamadı, 2-1 kaybederek liderliği de riske soktu. 56 puanda kalan Münih'in arkasında sırasını bekleyen Schalke bugün Hamburg'u deplasmanda yenerse liderliğe yükselecek. 3. sıradaki Leverkusen dünkü 3-0'lık Dortmund mağlubiyetiyle 53 puanda kaldı.

Ligue 1, bu sezon diğer liglere göre çok daha eğlenceli ve heyecanlı bir yarışa sahne oluyor. Tam 6 takım şampiyonluk potasında. Önceki sezonlarda Lyon'un son haftalarda yaşadığı kayıplarla rakiplerini umutlandırışını izlerdik. Artık umut dağıtma sırası Bordeaux'da. Bordeaux son 8 haftada aldığı 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle rakiplerin iştahını açtı. Bu mağlubiyetlerden biri de dün akşam evinde Le Mans'ı 2-1 yenerek 55 puan ve maç fazlasıyla liderliğe oturan Auxerre karşısında iç sahada alınınca bu ligin son haftaya kadar süreceği belli oldu bence. Bordeaux 53 puan'da ve bu akşam başka bir şampiyonluk adayı 51 puanlı Lille'yi konuk ediyor. Yine 53 puandaki Montpellier ise VAlenciennes'le oynuyor evinde. Haftanın maçı ise bence 51 puanla 5. sıradaki Lyon'un evinde 50 puanlı ve 6. sıradaki MArsilya'yı konuk edeceği maç. Sezonun ilk yarısındaki maçın 5-5 bittiğini düşünürsek, üst oynarım ben bu maça.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder