Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

17 Mayıs 2010 Pazartesi

Şampiyonlar-1



Avrupa Ligleri bir bir kapanışı yaptı. Çoğunlukla tahmin edilen olurken, irili ufaklı sürprizler de sezona renk kattı. İspanya'da milyon eurolar Real Madrid'in çaresi olamadı. Barcelona 99 puanla La liga rekoru kırarak şampiyon olurken Madrid 96 puanla ikinci sırada kaldı. 2 takımın aralarında oynadıkları maçları gol yemeden kazanan Barcelona, göz göre göre yediği İbrahimoviç kazığına rağmen ipi göğüsledi, Messi de 34 golle kral oldu. Şampiyonlar Ligi'nde finalist çıkaramayan İspanyolların imdadına Atletico Madrid yetişti. Ülkesine ve taraftarına ilk Avrupa Ligi kupasını hediye eden Atletico, Kral kupası finalinde de Sevilla'yı yenerse berbat bir lig performansı gösterdiği sezonu 2 kupayla kapatacak.
İngiltere'de sezona Manu ile birlikte favori başlayan Ancelotti'li Chelsea, son haftaya kadar süren yarışı 8-0 Wigan galibiyetiyle sona erdirerek şampiyon oldu, Drogba'yı da gol kralı çıkardı. 3 kez 7, bir kez de 8 gollü galibiyetler alan Chelsea 103 gol atarak "İtalyan Hoca, defansif oyun, mıy mıy mıy" diyenlerin beynine beynine verdi. Sezonun en çok konuşulan olaylarından biri de Liverpool'un ligi adeta sürünerek bitirmesiydi (7incilik). Ligin orta sıra takımlarından Fulham ise, Avrupa Ligi'nde final oynayarak büyük sürpriz gerçekleştirdi.
İtalya'da ligi yıllardır domine eden İnter her zamanki gibi bu sezona da en büyük şampiyonluk adayı olarak girdi. Ezeli rakibi Milan, sezonun sonlarına doğru İnter'in yaptığı sürpriz puan kayıplarıyla liderlik şansı bile yakaladı ama bunların hiçbirini değerlendiremeyerek taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşattı. Roma ise kötü başladığı sezonun ilk 10 haftasından sonra yakaladığı müthiş ivmeyle İnter'i yakaladı, geçti, fakat kendi evinde 1-0 önde bitirdiği ilk yarıdan sonra Sampdoria'ya 2-1 kaybederek tekrar rakibinin arkasına düştü 2 puanla. Lig sonuna kadar bir daha hata yapmayan İnter son hafta deplasmanda küme düşmesi kesinleşmis Siena'yı Milito'nun tek golüyle yenerek mutlu sona ulaştı. Yine deplasmanda Chievo'yu 2-0 yenen Roma ise ikincilikle yetindi. Bu sezon ligde yenemediği Roma'yı kupa finalinde, hem de Roma'da mağlup eden İnter, sezonu dubleyle kapatmış oldu. 3. kupa için ise Bayern Münihle oynanacak olan final bekleniyor. Di Natale'nin 29 golle kral olduğu Serie A'nın hayal kırıklığı ise Juventus'tu. 15 mağlubiyet alan Torino ekibi, eksi averajla ligi 7. sırada bitirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder