Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

9 Mayıs 2011 Pazartesi

Çingene yine, yeniden, ŞAMPİYON....


Romen çingenesi dediler. Futboldan anlamıyor dediler, korkak dediler. Önce Galatasaray Fatih Terim için ondan vazgeçti. Sonra Beşiktaş tarihinin en saçma sezonunun faturasını ona kesti. Ukrayna'ya gitti, Dinamo Kiev'in hegamonyasındaki ligi evirdi, çevirdi, evinin arka bahçesi yaptı. O gelmeden sadece 1 şampiyonluk yaşayabilen Shaktar'la 2010-2011'i de zirvede kapatarak 7 sezonda 5 şampiyonluk kazandı. İstanbul'da, kovulduğu şehirde 2009'un UEFA Kupası'nı kaldırdı. O günlerde kuyruğuna teneke bağlayanlar, her sezon başı kapısında yatıyor şimdi. Bir daha döner mi buraya? Neden dönsün, kanıtlayacağı ne var ki?

2 yorum:

  1. tabı cnm adam neden donsun.bızım yavsak serefsız basın adamı gondermek ıcın ellerınden gelenı yaptı, sonrada kopek oldular.helal olsun luce.

    YanıtlaSil
  2. adama şehrin altın anahtarını verdiler.ömürlük sözleşme teklif ettiler.devlet büyüğü gibi davranılıo heryerde adama.türkiyeye gelip bunak hıncal'ın kendisi hakkında söylediği saçmalıkları mı dinlesin?

    YanıtlaSil