Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

16 Mayıs 2011 Pazartesi

Hüsnü Reis, neredesin?


Kulübün gün itibariyle borcu 355 milyon 489 bin 567 lira. Nasıl oldu bu borç? Sen Forlan'a yıllığı 5.5 milyon euro, bonservisine de 7-8 civarı verirken, zamanında inanılmaz paralar verdiğin ve şimdi gözden çıkardığın yabancıları satmaya kalkarken Forlan'ın yarı maliyetini karşılayamıyorsan, ortaya işte böyle bir bilanço çıkıyor.  Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir işletme bu şekilde yönetilmez, yönetilemez. Kulübün cebindeki delik gitgide büyüyor. Demirören her sezon başı çenemizi yıldız transferleriyle kapatıp uyutuyor, biz de fena alıştık, tepki de veremiyoruz artık. Beşiktaş üstüste 3 kez Şampiyonlar Ligi'ni kazansa bile ele edeceği gelir mevcut borçları kapatmıyor. Avrupa Kupalarından men edilmemiz de yakın,  Biz Forlan, Kaka, Maicon diye eğlene duralım. Hüsnü Güreli Reis, neredesin?

2 yorum:

  1. bızde hep yonetıme bok atıyoruz.borcu bu kadar dusunen bı taraftarsak gıdıp sahte urun almasınlar.hala maclarda 10 sene oncekı sahte formayı gıyen adamlar var :) ben borcu dusumuyorum kakayıda ıstıorum maıconuda o da yetmez lucıo gelsın.:)))

    YanıtlaSil
  2. gelsin kardeşim gelsin.ama şunu da unutma ki her taraftar 3 tane orjinal forma alsa yine de bu borç kapanmıyor yani. 10 milyona aldığını bonservissiz yollayıp tekrar 10 milyona futbolcu alırsan borç bu kadar oluyor işte. keşke herşey bi tane forma almaya baksa. 1 milyar maaşla her ay 3 milyar harcarsan sene sonunda kıçındaki donu bile haczederler.olay bu.

    YanıtlaSil