Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

10 Şubat 2010 Çarşamba

Derbizede...


Arsenal, sezon başından beri oynadığı pozitif futbol ve attığı gollerle taraflı tarafsız herkesin övgüsünü kazanıyordu. İçeride dışarıda 3'er 3'er atarak şampiyonluk yarışının içinde kalmaya devam ediyorlardı. Ferguson'un sakızından ve Chelsea'nin milyar euroluk sahibinden sıkılanların bu sezonki şampiyonluk adayıydı Arsenal. Fakat, yine olmadı işte. Arsenal sahasında Manchester'e, deplasmanda Chelsea'ye pek bir varlık gösteremeden yenilince zirvenin 9 puan gerisinde kaldı ve kalibresinin henüz bu iki rakibi kadar büyük olmadığını kanıtladı. İlk yarıdaki Liverpool maçı hariç derbi kazanamadılar ki, Liverpool'un bu sezonki hali ortada.
Sakatlık belası bu sezon da Arsenal'in başına çorap ördü. Milli maç trafiğindeki fikstürde bir ara 12-13 sakat futbolcuyla yollarına devam etmek durumunda kaldılar. Öyle ki ellerinde forvet oyuncusu kalmamıştı. Devre arası yapılacak etkin bir fovet transferi bu sıkıntıyı giderebilecek bir müdahale olabilirdi. Ama Arsen Wenger, kimseyi beğenemedi. Futbolunu geliştirebilecek bir oyuncunun o an transfer marketinde bulunmadığını, kulübün parasını sokağa atmayı istemediğini,yola bu kadroyla devam etmenin çok daha pozitif olacağını söyledi durdu. Chamakh'ı, Gignac'ı, Balotelli'yi(o.ç),Hulk'u, Dzeko'yu beğenmedi, Arshavin'den santrafor yaratmaya çalıştı kadro dara düşünce de. Rakip Stoke City iken, Hull iken, Bolton iken herşey gayet güzel gidiyor, gol atacak oyuncu sayısının kısırlığı göze batmıyor, Fabregas, Arshavin maçı ortadan yırtıp alıyordu nasıl olsa. Fakat şampiyonluk yolunda çekişilen 2 rakiple oynanan karşılaşmalarda takke düştü, kel göründü. Wenger kendi özel kasası gibi gördüğü Arsenal transfer bütçesine yine dokunmayınca Premier Lig'in bu sezonki şampiyonunun adayları şubat ayından 2'ye düştü. Bu akşam Liverpool deplasmanına çıkıyorlar, fakat 3. sıradaki yerlerini sağlamlaştırma maçından öteye gitmeyecek bir maç olacak bence. Belki gelecek sezon Newcastle gelip şu ikilinin arasına girer de değişik bir şampiyon görürüz 2003-2004'ten beri...deeeeeeeeermişim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder