Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

11 Mart 2010 Perşembe

Şişi boğanın gözüne soktular!!!!


İlk maçı 1-0 kaybeden Real Madrid haftasonu Sevilla karşısında oynadığı oyun sebebiyle taraflı tarafsız herkesin favorisiydi. 3. dakikada Ronaldo ile de öne geçince üstçüler ve 4-6'cılar rahat bir maç izleyeceklerini düşünmeye başlamışlardı.
Fakat benim de bu maça üst verdiğim gerçeği, bir kez daha ağır bastı. Serhan, Emre, Emrah ve Hasan ile bir yandan star tv'de İngiliz pornosu takip ederken diğer yandan da internet üzerinden Madrid maçına bakıyorduk. Real'in golünü göremedik ama ilk yarının geri kalan bölümünde ağır bir Madrid baskısı olduğuna şahit olduk.Higuain'in direkten dönen bir topu, Lloris'in kurtarışları ve Madrid sahasına nadir gelen bir top vardı sahada.İkinci yarı Madrid baskısı devam etti ama Lyon'un oyunu en azından daha önde kabul etmeye çalışma çabası vardı. 75'e kadar 1-0 giden oyun, Pjaniç'le 1-1'e gelince tribünler dondu kaldı. Kimsenin beklemediği bu şok gol Madrid'i komaya soktu. Son 15 dakika doğru düzgün Lyon kalesine yüklenemediler bile. SAğdan soldan gelen isabetsiz ortalar, Ronaldo'nun ayağına dolandırdığı toplar derken süre eriyip gitti. Oyunun Lyon veya Madrid açısından değil ama, benim açımdan kader anları uzatmalardı. Lyon paldır küldür ileri çıkıp kendi sahasını bomboş bırakan Madrid karşısında öyle 2 pozisyon bulup öyle bir kaçırdı ki....En güzel küfürlerim onların olsun. Özellikle Lisandro Lopez'in kaçırdığı ilk pozisyon stilini çok beğenen Hasan Omay'la aramızı açabilir.
Sonuç olarak büyük sürpriz gerçekleşti ve Madrid favori olduğu kupaya 2. turda veda etti. Ha kötü mü oldu? Hayır. Beter olsun ipneler.

1 yorum:

  1. ronaldo ağladı mı düdük çalınca :)) içimin yağları eridi sonucu görünce

    YanıtlaSil