Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

10 Şubat 2010 Çarşamba

Sabri ya da Sarbi




Telleri kopmuş raket gibi bir sağ ayak, kör berberin elinden çıkma Justin Timberlake tarzı saçlarıyla, örnek (!) futbolcudur Sabri, ya da bazı avrupa kupası maçlarında gördüğünüz üzere Sarbi !


Futboldan çok para kazanamadığı söylenmekte, zira maç sonlarında ek iş olarak -sahaya bayrak dikilmesin diye- "bekçilik" yapmışlığı bile vardır.


Uzaktan yapmış olduğu, anlamsız-zamansız ve her defasında tribüne giden şutlarıyla taraftarda saç teli bırakmamış, sinir sistemlerinin çökmesine yol açmıştır. Bu durum bilim adamlarının da gözünden kaçmamış, " isabetsizlik-yanlış tercihlerin takım ve taraftar üzerindeki etkileri " isimli bir tez hazırlığına başlamışlardır.


Kısaca Sarbi önemli adamdır , bu ligin maalesef olmazsa olmazlarındandır (!)


Sarbi'yi daha iyi anlamak için; bkz: Sarbi'nin vücut çalımı isimli videosu. Vücut çalımından sonra Saidou'nun surat ifadesine dikkat !


1 yorum:

  1. İnsanın kısıtlanmış duyu organları ve ufak bir kısmını kullandığı beyni ile, Sabri'yi anlaması, değerlendirmesi imkansızdır, Sabri'yi ancak yüzyıllar sonra kurulacak yüksek medeniyetlerde, evrimleşmiş böylece insanoğlundan daha zeki bir varlık haline gelmiş canlılar anlayabilir ve isabetli değerlendirmeler yapabilir diye düşünüyorum

    YanıtlaSil