Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

24 Haziran 2010 Perşembe

Daum'un ne suçu var?Rüştü şerefsizi değil miydi fenerin şampiyonluğunu yiyen?


Bana dokunma başkan!

Daum ile 17 Haziran'daki toplantıda ilk kez bir araya gelen Aziz Yıldırım sinirlenince Alman hocanın sırtına yapıştı. Daum'un yanıtı sert oldu.

Fenerbahçe ile Christoph Daum arasındaki gerginlik sürerken, 17 Haziran'da kulüp binasında yapılan ilk toplantıda yaşananlar gün ışığına çıkıyor. SABAH'ın ortaya çıkardığı o günkü olayda, başkan Aziz Yıldırım'ın Daum'a fiili müdahalede bulunduğu öğrenildi. O gün başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Daum ile ilk kez kulüp binasında biraraya gelir. Ali Koç ile İlhan Ekşioğlu'nun odalarının karşısındaki Kocaman'ın odasında yapılan görüşmeye Daum ekibiyle katılır. Fenerbahçe adına da Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, Ali Koç ve Cihan Kamer de odada yerlerini alır. Giderek hararetin arttığı görüşmede asbaşkan Cihan Kamer, Daum'a "İkinci kez aynı şekilde şampiyonluğu kaçırıyoruz. Biz seni hangi yüzle taraftarın önüne çıkaracağız" der. Daum ise, "Benim sözleşmem var. Buraya sizinle oturup anlaşmaya geldim. Bunu 3 yıllık sözleşme yaparken düşünmeliydiniz" yanıtını verir.

BAŞKANIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ
Ortamda hakaretler havada uçuşmaya başlarken ve küfürleşmeler duyulurken, iyice gerilen Yıldırım, Daum'u sırtından tutarak ayağa kaldırmaya çalışır. Bunun üzerine Daum'la birlikte gelen kaleci antrenörü Holger Gehrke, Yıldırım'ın üzerine doğru hamle yapmaya kalkışır. Rezaleti araya girenler önler. Sırtından tutulması üzerine bir anda sertleşen Daum, Yıldırım'a dönerek, "Bana bir daha dokunma başkan" diye çıkışır. Bu sözle birlikte ipler tamamen kopar. Ve o günden sonra iki taraf da bir araya gelmek istemez. Sözleşmesinden ötürü tazminatı garanti olan Daum, daha rahat davranırken, Aziz Yıldırım ise ekonomik açıdan minimum zararla krizi nasıl çözeceğini araştırıyor.

'Sen rahat ol Aykut'
Daum konusundaki pürüzler Aykut Kocaman'ın moralini bozunca destek Aziz Yıldırım'dan geldi. Yıldırım'ın, Kocaman'a her zaman yanında olduğunu hatırlatarak, "Sen kafana takma, en kısa sürede bu işi halledeceğiz. Ailenle birkaç gün dinlen. Sonra yeniden kolları beraber sıvarız" diyerek moral izni verdiği öğrenildi. Teknik direktör olmasına kesin gözüyle bakılan Aykut Kocaman'ın salı ve çarşamba günleri kulübe hiç uğramadığı ancak birkaç gün içinde işbaşı yapacağı ifade edildi.

Sen de rahatsız ol Daum!
Fenerbahçe, teknik direktörü Christoph Daum'u bezdirmek için tesislerde elinden geleni yapıyor. Sözleşmesine uygun olarak mesaisini yapmak için Samandıra Tesisleri'ne gelen Daum'un çalışma yapacağı odada inşaat çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü bildirildi. Ayrıca tesislere geldikten sonra zaman geçirmek için Güney Afrika'daki Dünya Kupası maçlarını takip etmek isteyen Daum ve yardımcısı Koch'un kullandığı soyunma odasının elektriklerinin tadilat nedeniyle kesildiği öğrenildi.

www.sabah.com.tr

Blog Sahibi Notu: Eh be keraneci evladı aziz, Daum'a niye kızıyorsun ki? Sen Rüştü yüzünden kaçırmadın mı şampiyonluğu? Rüştü Bursadan bilerek yedi golleri, Bursa kazanıp şampiyon oldu ya!!!Ne çabuk unuttun bu gerçeği de fenerbahçe tarihinin en başarılı teknik direktörlerinden birini kovmaya, bezdirmeye çalışıyorsun? Yürü be Daum !!! Pes etmek yok. Çok canını sıkarsa iki çizgi çeker öyle çıkarsın maçlara.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder