Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

18 Eylül 2010 Cumartesi

DERBİİİ

Kadıköy yarın yine büyük bir derbiye ev sahipliği yapacak.Bunun yanında Fenerbahçe Kadıköy'de ilk defa taraftarının karşısına çıkacak.Fenerbahçe'nin maç biletlerinin satışa çıkmasından itibaren izdiham olmaması yazılıp çizildi hep haftaiçinde.Fenerbahçe'li taraftarların kafasında bazı soru işaretleri var.Fenerbahçe'nin Kayserispor deplasmanı tam bir fiyaskoydu.Pres yapamayan, oyuna hakim olamayan, ileride çoğalamayan, dağınık bir takım görüntüsü içindeydiler.Bilet fiyatlarınında takımın oyunu ile doğru orantılı olmaması izdihamın önüne geçti haftaiçinde.Ama son aldığım bilgilere göre biletlerin tamamı tükenmiş.
Beşiktaş cephesinde işler iyi gidiyor gibi! takım kalitesi geçen sene ile tabiiki karşılaştırılamaz.İyi bir kadro kurdu Beşiktaş bu sene.Ama bence hala bazı eksiklikleri var.Beşiktaş-Sofia maçının ilk yarısını izleme fırsatı buldum.İlk 10 dakika baskılı bir Beşiktaş olsada sonradan biraz daha dengelendi sanki maç.Beşiktaş istenilen baskıyı kuramadı.Birde şunu belirtmek istiyorum.Sizce Beşiktaş'ın bu sene oynadığı en zor maç hangisiydi?Cevap: İstanbul Büyükşehir Belediye maçı.Yani şunu söylemek istiyorum, Fenerbahçe maçı Beşiktaş için bir ölçü olacaktır.Quaresma Beşiktaş'ın yarın ki maçında en büyük silahı olacağı kanısındayım.
Fenerbahçe cephesinden bakacak olursak eğer, basın bu maçı Fenerbahçe'nin son şansı olarak gösterdi.Bunun Fenerbahçe camiasını etkileyeceği kanısındayım.Fenerbahçe'nin bu maça iyi konsantre olması gerekiyor.Aykut hocanın taktikten çok takımı kafaca hazırlamak yönünde çalışmalıdır.Fnerbahçe'de kaliteli bir kadro var, bu su götürmez bir gerçek.Fakat takım içinde bir sıkıntı var.Bu maça çok istekli ve arzulu başlayan tarafın maçı kazanacağını düşünüyorum.Beşiktaş'ın perşembe günü maç yapması ve bu maçın son dakikaya kadar kopartılamaması takımı yorduğunu düşünüyorum.Tahmin yürütecek olursak eğer, Fenerbahçe'li olmamında ağır basması ile birlikte Fenerbahçe'nin bu derbiyi kazanacağını düşünüyorum.
Tahmin: 1

1 yorum:

  1. arkadaş bana söyler misin, sen hangi maçın fener tarafından kazanılmayacagını düşünüyosun?geçen hafta da kayseri deplasmanında 3 olur 5 olur die kuponumuzu yakmadın mı?bırak 3ü 5i kaleye şut atamadınız lan!nie oynuyosun olum milletin saf ve temiz duygularıyla?iddaanın adamı mısın olum sen?

    YanıtlaSil