Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

29 Eylül 2010 Çarşamba

KIRMIZİİİ !!!


Hyundai'nin Türkiye'de üretimi başlamasıyla alakalı reklamı, siz sevgili okurlarım görmüşsünüzdür.Ama bu yazımın arabayla ilgisi yok.İddaa konusunda yıldızım hiç barışmayan Onur BARIŞ kardeşimle aramızda bir anısı var reklamın.

İddaa da maalesef şu sıralar talih yüzümüze hiç gülmüyor.Üst yazıyoruz alt bitiyor,alt yazıyoruz üst bitiyor. 1 veriyoruz 2 bitiyor, 2 diyoruz 1 bitiyor.İşler iyice sarpa sardı ve gurur meselesi yapmaya başladık.Öyle bir hale geldik ki kesin maçı alacağını bildiğiz takımları bile kuponlarımızda değerlendiremiyoruz korkudan.Elimizi korkak alıştırmayalım diyoruz yine gelmiyor.Sistem yapıyoruz bankolardan yatıyoruz.1/0 ç yazıyoruz 90+3 de gelen golle tek maçtan yatıyoruz.Şimdilik durumlar hiç iyi değil anlayacağınız.Ama yılmayacağız ve pes etmeyeceğiz.Bütün takımlarla alakalı çok geniş bilgilere sahibiz.Bu bilgileri paraya dönüştürmekte sorun yaşıyoruz.Bu sorunları aştığımız takdirde güzel günlerin bizi beklediğini biliyoruz.Dün akşam yatışımızın belli olduğu ilk dakikalarda ortağım Onur BARIŞ ile bugünün kuponunu oluşturduk.Bugünkü kuponda öne çıkan takımların ev sahibi takımlar olacağı kanısına vardık.
584- İnter-Weder Bremen : 1
585- Panathinaikos - Fc Copenhagen : 1
586- Rangers - Bursaspor : 1
588- Tottenham - Twente : 1
589- Valencia - Manchester Utd : 1/0ç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder