Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

20 Ocak 2010 Çarşamba

Aman bre deryalar koca koca kayalar....





Bir Otto Bariç efsanesi gecti Türk futbolundan.. Genç nesilin cok iyi tanıdıgı bir yeşilcam yıldızıydı o... Fenerbahce Kadıköy'deki kupa ilk maçını 2-1 kazanmıştı ve bunun avantajı ile Trabzon'a gelmişti. Ama yaşlı kurt Otto Bariç'in kacırdığı bir nokta vardı, orası Trabzon cehennemiydi!!! Trabzon'un Vugrineç ile buldugu gol ve arkasından Uche'nin gördügü kırmızı kart bu cehennemdeki alevleri iyiden iyiye azdırmıstı. İşlerin Fenerbahçe açısından kötüye gittigi dakikalarda devreye Sir Otto Bariç girdi. Figuranlıktan futbol hayatına geçiş yapan sir, öyle bir yere bıraktı ki kendini, cehenneme çalım atacagını sandı.
Otto Bariç in Fenerbahçe'yi rezil etmesi zaten aylarca gündemden düsmedi. Bunlar da bir kenara, oyuncu Hamdi Alkan'ın da skecine malzeme olmustur (aman bire deryalar koca koca kayalar...)
Biz de arkadaslar arasında bu skeci canlandırdık tabi ki..
Yer Avni Aker stadyumu değildi ama İnönü Stadyumu da bizim için bu skeci canlandırmak için yeterliydi. Güpegündüz İnönü stadyumu'na girmek tabi ki şaşırtıcı bir olay olabilir fakat bizim icin sıradan bir işti. 4 arkadas, skeci kafamızda hazırlamamız fazla uzun sürmedi. Bir arkadaş şeref tribününden taş atacaktı, bir arkadas Otto Bariç'i canlandıracak, 2 arkadaş ise sedye ile onu tasıyacaktı. Skeç esnasında Emirhan ayısının şeref tribününden kırdığı bır koltuk Besiktas'a zarar olarak yazılmıştı. İtfaiye kapısı tarafından gelen 2 görevlı koşarak bizi yakalamaya calıştılar ama bilmedikleri birşey vardı, o stadın giriş ve çıkıslarını onlardan daha iyi biliyorduk. Sonucta ne mi oldu, kovalanarak kactık. 1 tane koltuk kırdık ama bu skeçle hem Otto Bariç'i yaşattık hem de anılarımızı...
Üzüldügümüz tek konu ise o zaman cep telefonlarında kamera olmayışıydı...

1 yorum:

  1. bu olay tamamen gerçektir, şimdi nasıl girdiğimizi açıklamamızın fena halde bi tarafımızda patlayacağını düşündüğüm için söyleyemiyorum ama İnönü Stadı'nın öyle bir zaafı vardı ki sadece bizim bildiğimiz, istediğimiz zaman içerideydik. Saat kaç olursa olsun. ahahhaahahah bi de siyah-beyaz-şampiyon-Beşiktaş çekişimiz vardır gece 2de fısıldayarak koskoca stadda 4 kişiyle.herkes bi tribünde...ulan özledim be!!!

    YanıtlaSil