Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

8 Ocak 2010 Cuma

Totti Golle Dönecek......


Totti (Emre Alayoğlu olarak da bilinir) suratında şu acı gülümsemeyle bizi bırakıp Giresun'lara asker olmaya gideli tam 148 gün oldu. Izdırap ile fotokopi dolu günler ve gecelerden sonra, 8 adet günü daha batırarak yuvasına dönecek. Eminim ki blog ondan sonra çok daha renkli ve güncel olabilecek. Onun için biriktirdiğim diziler eritilecek, imdb'nin en kötü 250 film listesindeki tüm filmleri de indirdiğimiz için artık random downloada başlayarak telekomun anasını ağlatacağız, spor geyiklerimiz harlanacak vs vs. Az kaldı kardeşim, sık dişini. Kollarımızı açtık, bekliyoruz.



Totti için hep beraber......

2 yorum:

  1. kardeşlerim saolun,yazıyı okuyunca önce üzüntüden ağladım, sonra alttaki videoyu görünce kahkahadan ağladım :) hababam sınıfı müziği gibi, beste hızlı çalınınca keyiflendirip, yavaş çalınınca hüzünleten türden...

    YanıtlaSil