Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

22 Ekim 2010 Cuma

Gareth Bale


Çarşamba akşamı Tottenham, İnter'den daha ilk yarıda 3'ü ilk 13 dakikada olmak üzere 4 gol yedi. Kaleci Gomes'in de atılması işin tuzu biberi oldu. Ben belki Tottenham rekoru elimizden alır diye umutlanmaya başlamıştım ki, Gareth Bale sol kanattan 55-60 metre sürdüğü topu yine soldan cezasahasına girdikten sonra uzak köşeye adeta mıhladı. Bu arada Zanetti'yi peşinde maymun ettiğini de söylemek lazım. Uzatma dakikaları geldiğinde yine soldan bu sefer 35-40 metre sürdü topu, aynı yerden cezasahasına girdi, aynı yerden aynı köşeye aynı güzellikte vurdu. Julio Cesar yine çaresizdi. Uzatma dakikalarının sondan ikincisinde sağdan gelişen Tottenham atağında top tam golleri kaydettği noktada Gareth Bale'ın ayağına geldi. Sonuç, aynı. Ben 8 olsun bizim olsun derken, Tottenham bu Galli çocuk sayesinde neredeyse puanla dönecekti İtalya'dan. 10 kişi oynayan rakibinden ikinci yarı 3 gol yiyerek galibiyeti zor kurtaran İnter'in hocası Benitez ise maç sonunda trake solunumu yapmaya başlamıştı.
Ne kadar anlatsam boş, videoyu izlemek lazım.

(Gareth Bale, 2.20'de başlıyor.)

Inter Milan v Tottenham Hotspur
Yükleyen vannisteltoy. - DiÄ�er spor ve ekstrem spor videolarına göz at.

2 yorum:

  1. adamda hiç sakatlanmamış korkusuzluğu var sanki son pozisyonda ayağını kayan defansa rağmen korkusuzca sallamış, 3 tane dar açıdan tam köşeye gol inanılmaz

    YanıtlaSil
  2. baktım biraz, bugüne kadar en fazla 2 hafta üstüste oynayamamış, o da cezalı olması sebebiyle.adam gayet istikrarlı.cesaret de dediğin gibi henüz ayağını eline vermemelerinden kaynaklanıo.

    YanıtlaSil