Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

6 Aralık 2010 Pazartesi

Fi-Yapı Meydan Muharebesi...



Beşiktaş Bursaspor maçı öncesinde beklenen oldu ve iki takım taraftarları birbirlerine girdi. 7,5 yıl aradan sonra iki takımın taraftarları bir arada maç izlemek için toplandılar fakat facianın önüne geçilemedi. Bu durumun oluşmasında tamamen emniyet güçlerinin hatası olduğunu gözler önüne serildi. Çarşı grubunun Dolmabahçe'den gelerek köşede Teksas grubunu karşılayacağı, maç ile ilgisi olmayan herkesin farkedebileceği bir durumdu. Bursaspor taraftarları, maçın oynanacağı Fi-Yapı İnönü stadına kadar doğru bir biçimde, 3-4 noktada aranarak getirildi. Suç unsurları toplandı ve taşkınlık en aza indirildi. Fakat Çarşı grubuna hiçbir önlem alınamadı. Bursaspor taraftarının geldiği sıralarda, Dolmabahçe'ye kurulacak barikat ile stada gidişi yarım saatliğine durdurabilirdi emniyet güçleri. Bu yarım saat, deplasman ekibi taraftarlarının içeri girmesine fazlasıyla yeterdi. Veya Bursaspor taraftarı, normalden erken getirilerek saat 10 gibi yani maçtan 4 saat önce stada sokulabilirdi. Biz zamanında santradan 8 saat önce çoook maçlara girdik... Bu önlemlerin hiçbiri gerçekleşmedi ve Bursaspor taraftarı, numaraları tribün tarafındaki tünelden çıkarak, eski açık tribünün Dolmabahçe'ye bakan tarafından içeri alınmasına çalışıldı. Beşiktaş taraftarının orada pusuda olduğu nasıl düşünülemedi. İki takım taraftarı arasındaki mesafe bir anda 30 metreye kadar indi. Ondan sonra bir elinde cop, diğer elinde biber gazı yardırırsın böyle. Sonuç olarak iki takım taraftarı birarada maç izlemek için en az 7,5 sene daha beklemek durumunda kalacak.
Maçın erken olması, Beşiktaş çarşı içindeki meyhaneleri kara kara düşündürüyordu. Vefakar Beşiktaş taraftarı bu sorunu da çözdü. Gece 12'den sonra sabahlayan binlerce Beşiktaş taraftarı, hem esnafını memnun etti, hem de alkolün sınırlarını zorladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder