Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

3 Aralık 2010 Cuma

İddaa: Haftasonu Sermayesi

                                              




101 Gaz Metan Media - Victoria Branesti : Ev sahibi son 4 maçta aldığı 10 puan ile çıkışa geçti. Rakip, deplasmanlarda varlık gösteremiyor. 1 yaz geç. (1.40)
103 Duisburg - Frankfurt : Lideri 1 puan gerisinden takip eden Duisburg, deplasmanlarda vasatın üzerine çıkamayan Frankfurt karşısında net favori. İçeride 6 galibiyet 1 beraberliği bulunan ev sahibinin, rahatlıkla galibiyete ulaşabileceğini düşünüyorum. 1 olur (1.45)
104 Osnabrück - Paderborn : Deplasman takımı, son derece iyi bir misafir. Osnabrück de topladığı puanların hatırı sayılır bir kısmını içeride aldı. Oranın da yüksekliği dikkate alınarak 1 oynanabilir. (1.85)
106 Trabzonspor - Bucaspor : Lider dolu-dizgin yoluna devam ediyor. Beşiktaş ile Bursaspor'un kapışacağı bir haftada fire vermek istemeyeceklerdir. Bu yüzden işi sıkı tutacaklardır. Eksik Buca karşısında skoru handikaba taşıyacaklarını düşünüyorum. 1(h) (1.45)
115 Sedan - Reims : Deplasmanlarda kayıp olan Reims, Sedan karşısında direnemez. Fransa 2. Ligi'nden handikaplı galibiyet oynanacak bir maç seçilecekse bu maç uygun olabilir. 1(h) (2.55)
126 St.Pauli - Kaiserslautern : Deplasman ekibi çiftetelli bile oynasa üst bitiyor. 2 maçı hariç diğer maçlarını üst bitiren Kaiserslautern, ev sahibinin de yardımıyla skoru üste taşıyacaktır. Üst (1.60)                   
127 Gröningen - Vitesse : Vitesse'nin ligde 5 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik, Gröningen tarafından sona erdirilebilir. Daha önce 2 kez ilk 3'e girme fırsatını tepen Yeşil-Beyazlılar, iyi iç saha perfonmanslarını bu maça yansıtacaktır. 1 olur (1.45)
131 Benfica - Olhanense : İç sahadaki tek mağlubiyetini ligin ilk haftasında Academia karşısında alan Benfica, daha sonraki 5 galibiyetinde gol yemeyerek iyi bir istatistiğe imza attı. Deplasmanda galibiyeti bulunmayan Olhanense, ev sahibine direnecek güce sahip değil. Defalarca gol olur. 1(h) (1.45)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder