Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

17 Aralık 2010 Cuma

Şampiyonlar Ligi 2. Tur Eşleşmeleri...


Kuralar çekildi, eşleşmeler için tek tek sallıyorum.

AS Roma - Shaktar Donetsk: Arsenal'i geride bırakıp lider olarak gruptan çıkan Shaktar, İtalyan ekibi Roma karşısında tur arayacak. Roma ise Arsenal yerine Shaktar'ı tercih ederdi herhalde. Şanslar eşit, illa bir seçim yapmak gerekirse, Shaktar.
AC Milan - Tottenham: Sezonun flaş ekibi Tottenham, Inter'i geride bırakarak Milan'ın grubunun lideri Real Madrid'i es geçmeyi başardı. Oynadıkları hareketli futbol ve bol yıldızlı kadrosuyla Tottenham'ı daha üst turlarda görmek istiyorum ben. İnşallah Tottenham.
Valencia - FC Schalke: Ligde küme düşme hattı civarlarında gezenin Schalke Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura rahat çıktı. Valencia ise grupta Bursaspor'a atıığı 10 golle gönlümü fethetti. Raul, Jurado,Farfan Huntelaar'lı kadrosuyla Schalke Valencia için iyi bir rakip olur ama, Valencia turun favorisi.
FC Inter - Bayern Münih: Geçen sezonun finalistleri bu yıl ikinci turda karşı karşıya geldi. Benitez'in İnter'inin geçen sezonki İnter'le uzaktan yakından alakası yok. Bayern Münih ise Bundesliga'da Dortmund'un şampiyonluğunu kabullenmiş gibi görünüyor, onlar için de bu sezonki çıkar yol Şampiyonlar Ligi. Sezon başından beri izlediğim İnter'in grubu müsait olmasaydı buraya bile gelemeyeceğini düşünüyorum. Bayern Münih İnter'i böyle yakalamışken rövanşı alır.
Lyon - Real Madrid: Artık bir klasik haline gelen Lyon Real Madrid eşleşmelerinde yeni bir sayfa. Son 5 sezonda oynanan 6 maçta rakibine yenilmeyen Lyon, bu kadar güçlü bir Real Madrid'le hiç karşılaşmamıştı. Yeni yeni form tutmaya başlayan Lyon evindeki maçta Real'e kafa tutabilir, ama Barnebau'da tur Real Madrid'e gider.
Arsenal -Barcelona: Grupta ilk 3 maçını kazandıktan sonra götü yayan Arsenal, bunun cezasını grup ikincisi olup Barcelona'yı çekerek ödüyor. Geçen sezonki eşleşmede evindeki maçtan beraberlik alan Arsenal, Camp Nou'da Barcelona'ya onların oyunuyla karşılık vermek istemiş ama Messi attığı 4 golle, rüyayı sonlandırmıştı. Bu sezon da sonuç farklı olmayacak. Barcelona.
Marsilya - Manchester United: Yıllar yıllar sonra Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur gören Marsilya, Chelsea'den sonra başka bir İngiliz'in karşısında. Manchester United ise gruptan beklendiği gibi rahat çıktı. Bu sezon mağlubiyet yüzü görmemiş Manchester United, gösterişsiz, basit ama sonuca gidebilen oyunuyla Marsilya'ya göre ağır basıyor.
Kopenhag - Chelsea: Barcelona'nın arkasında 2. olarak çıkan Kopenhag, grupların en büyük sürprizini yaptı. Chelsea ise 2 aydır çok formsuz. Üst üste mağlubiyetlerle ligde liderliği kaybettiler. Ancelotti'nin koltuğu sallanıyor. Ama Kopenhag'ı içeride alacakları farklı skorla geçerler. Chelsea rahat turlar.
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder