Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

5 Ocak 2011 Çarşamba

Şeytan Üçgeni (!) tamamlandı...


Beleş transferin bir numarası Galatasaray, Fenerbahçe'den Colin Kazım'ı da renklerine bağlayarak bermuda şeytan üçgenini tamamladı. Bu ve bundan önceki sezon başlarında Beşiktaş'tan Gökhan Zan ve Serdar Özkan'ı transfer ederek rakibinin adeta kalbini söken sarı-kırmızılılar, bir darbe de Fenerbahçe'ye vurdu. 3.5 yıllık sözleşmeye imza atan Colin Kazım, yıllık 1 milyon 250bin euro + maç başı ücret alacak. Galatasaray'lı değilim, hatta bu aralar içinde bulundukları durum kendi takımımın haline bakıp "beterin beteri var" dememe ve şükretmeme sebep oluyor bazen ama, arkadaş vallahi billahi ayıp artık!! Misimoviç'i sakız çiğniyor diye disiplinsiz ilan eden ve ipini çeken Hagi'nin eline dünyanın en lakayıt, en kendini bilmez topçularından birini vermek hangi akla, hangi mantığa sığar? Hagi'nin bu transferdeki rolü ve düşünceleri nelerdir? Adnan Polat ve ekibi Kazım'ı Fener'den futbolcu aldık diyebilmek için mi, bedava olduğu için mi, yoksa hakikaten takıma yaralı olacağını düşündükleri için mi transfer etmişlerdir? Bunlar cevap bulması gereken soruların sadece birkaçı.
Kazım imzayı attıktan sonra sıcağı sıcağına verdiği röportajda "kim olduğumu göstereceğim" demiş. E be güzel kardeşim, yaptığın bütün denyoluklara rağmen tüm Fenerbahçe teknik adamları senden faydalanmaya, seni takımın bir parçası haline getirmeye çalıştı. Eline kendini göstermek için onlarca fırsat geçti. Dile kolay, 77 maça çıktın Türkiye'de. Ama sen hiç bir zevkinden feragat etmedin, kendini geliştirmeye çalışmadın, verilen tüm şansların üzerine tükürüp bastın, geçtin.  Kendini göstermek için Galatasaray'a transfer olmayı mı bekledin? Fenerbahçe'de iken aklın nerene kaçmıştı acaba?
Galatasaray taraftarını kendinden soğutacak, 5 kuruşluk fayda sağlamayacak, parasını havaya savurtacak bir transfer daha yaptı. Bir Beşiktaş'lı olarak Adnan Polat ve yönetimi beni ciddi derecede rahatsız ediyor. Yıldırım Demirören'e şükrettiriyorlar beni, düşünün artık gerisini.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder