Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

7 Şubat 2011 Pazartesi

90+...



Liderin son 3 maçta puan kaybetmesi, Bursaspor ve Fenerbahçe'nin de bu süreci kayıpsız atlatması, Kayserispor'un da sessiz sedasız takibi Süper Toto Süper Lig'i son derece keyifli bir hale getirmiştir. Önümüzdeki haftalarda üst sırayı kovalayan takımların birbirleri ile oynayacak olması ve bunlara derbi heyecanının da katılmasıyla, ayda 55 tl verdiğimiz Digitürk paketi hakkını vermeye başlayacaktır. Geçen haftalarda yazdığım bir yazımda Bursaspor'un Lig'e tutunamayacağını ve sezonu en iyi ihtimalle 4. sırada bitireceğini yazmıştım. Son dönemde yapılan 2 yerinde transfer ile Bursaspor'un zirve takibini son haftaya kadar sürdüreceği düşüncesindeyim.
Kendi sahasında Karabük ile berabere kalarak zirveyi kovalayan 4 takımın biraz uzağında kalan Beşiktaş cephesinde, hakeme olan tepkinin dozu her geçen gün artıyor. Sertlikten yakıınan camia, bir de çizgiyi geçen topun gol olarak verilmemesi sonrasında  Serdar Adalı vasıtası ile hakeme olan protestonun şiddetini arttırarak Aziz Yıldırım'a da göndermede bulundu. Sezon boyunca bünyesinde en fazla sakat oyuncuyu barındıran Beşiktaş'ın, bunun sebebini tamamen hakeme yıkmaması gerektiği düşüncesindeyim. Beşiktaş, antremanda sakatlanan nice futbolcular barındırıyor bünyesinde. Son 5 maçında 2 yenilgi, 2 beraberlik ve 1 galibiyet alan Beşiktaş'ın çuvaldızı biraz kendisine batırması gerekmektedir.
Galatasaray, stadın hakkını verircesine özellikle ilk yarıda güzel bir futbol ortaya koyarak rakibini 4-2 geçti. Son haftalarda gol yollarında sıkıntı çeken Cimbom, yeni transferleri ile bu sorunu gidermiş gibi görünüyor. Tek hedefi kupa olan Galatasaray; Gaziantep engelini aşarsa, yarı finalde Beşiktaş ile erken final oynayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder