Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

7 Şubat 2011 Pazartesi

Newcastle mucizesi mi, Arsenal denyoluğu mu?


Premier Lig'in 26. haftası, tarihe geçen bir maça sahne oldu. Newcastle United sahasında konuk ettiği Arsenal karşısında ilk 26 dakikada neye uğradığını şaşırdı. Henüz 35. saniye dolarken Walcott ile öne geçen Arsenal, 3. dakika'da farkı Djorou'yla ikiye çıkarınca Newcastle United taraftarının homurtuları St James' Park'ın semalarına çok erken hakim oldu. Bunların üzerine bir de Van Persie'nin 10. ve 26. dakikalardaki golleri eklenince evsahibi taraftarlar takımlarını ıslıklayarak stadı terketmeye başladı. 4-0 biten ilk devrenin ardından çok da farklı bir ikinci yarı beklenmiyordu aslında. Fakat 50. dakikadan itibaren oyun Arsenal aleyhine dönmeye başladı. Joey Barton'ın gösterdiği sertliğe daha fazla tahammül edemeyen Diaby, Barton'ı bir sağa bir sola savurup boynunu sıkarak yere fırlattı. Olay yerine gelen Nolan'ı da tartaklayan Diaby, hakemden haklı bir kımızı kart görünce Arsenal'in paniği ve çöküşü başladı. 69. dakikaya kadar oyunu idare etmeye çalışan Arsenal, bu dakikada hakemin kıçından uydurduğu bir penaltıyla Barton'ın ayağından ilk golü yedi. 75'te Best savunmanın hatasını iyi değerlendirince fark 2'ye düştü. 83'te hakem bir kez daha sahneye çıktı ve inanılmaz bir penaltı daha uydurarak Barton'ın farkı bire indirmesine neden oldu. 88'de Tiote, maçın savunma veya hakem hediyesi olmayan tek Newcastle golünü ceza sahası dışına havadan süzülen topa gelişine çok sert ve düzgün vurarak kaydedince skor 4-4'e geldi. Bu golden sonra Tiote ve diğer futbolcuların, yedek kulubesinin sevinci görülmeye değerdi. Maçı 4-0'dan beraberliğe taşıyarak yeterince büyük bir iş başaran Newcastle United'ın uzatma dakikalarında Nolan'la önemli bir 5. gol fırsatından yararlanamadığını da söylemeliyiz.
Hakemin rezalet yönetiminden bahsederken unutmadan ekleyeyim ki, maçın hakemi Phil Dowd uydurduğu penaltılara ek olarak, skor 4-1 iken çok net bir Newcastle golünü de ofsayt gerekçesiyle yardımcısının uyarısıyla birlikte iptal etti. Kendisini Beşiktaş - Karabük maçında toplamda 2 penaltı,1 kırmızı kart, 1 de golü vermeyip skora doğrudan etki eden Mustafa Kamil Abitoğlu'yla birlikte tornacının yanına vererek bir altın bilezik sahibi etmek gerektiğini düşünüyorum. Arsenal'e gelince, Newcastle maçı bu sezon onların figüran olarak kaldıkları 2. muhteşem geri dönüşe sahne oldu (ilki kendi sahalarında 2-0'dan 3-2 verdikleri Tottenham maçı).  Manchester United'in ilk kez 3 puan kaybettiği bu güzide haftada kazanmak onları hem puan hem de motivasyon olarak yukarı taşıyacaktı ama maçtan sonra Wenger'in de söylediği gibi, panik onları bitirdi. Newcastle da ilk yarıda Emirates'te aldığı deplasman galibiyetiyle birlikte (0-1) şu an Manu'dan sonraki en büyük şampiyonluk adayı olan Arsenal'den tam 5 puan çalmış oldu.

newcastle united  4-4 arsenal | izlesene.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder