Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

29 Kasım 2010 Pazartesi

1960'lı Yılların Futbolu 3 Puanı Getirdi...

                                                             Galatasaray - Beşiktaş : 1-2

Karakartallar dün gece yüksekten uçtu. Ali Samiyen'de oynanan son derbi maçını kazanarak tarihe geçti ve 8 senelik hasrete son verdi. Sonunda Schuster, gol yemeden gol bulma taktiğine mağlup oldu ve 1960'lardan esinti yaparak, nostaljik bir gece yaşattı.
Maça Siyah-Beyazlılar kontrollü, ayağa pas yaparak başladı.8. dakikada Holosko'nun sol kanattan deparına Ali Turan eşlik etti. Ceza sahasına girene kadar Holosko'yu 20 metre kovaladı. İçeri girdikten sonra da düşürerek penaltıya sebebiyet verdi. Böyle bir acemilik olmaz hocam... Golden sonra Beşiktaş kontrolü Galatasaray'a bıraktı, topun arkasına geçerek takım savunması yaptı.
2.yarıya, Ali Turan-Mehmet Battal değişikliğiyle başlayan  Hagi, gol bulacağını falan zannetti. Bulamazsın arkadaşım... Beşiktaş yine topun arkasında başladı 2. devreye. Galatasaray topa sahip ama Beşiktaş kalesini hiç bunaltamıyor. 65. dakikada Hagi, kimsenin anlam veremediği bir şekilde Barış-Servet değişikliğine gitti. Bu değişiklik ile Cana'yı stopere çeken Hagi, hem Guti'yi, hem de maç boyunca hiçbir varlık gösteremeyen Nobre'yi rahatlattı. Zaten Cim-Bom'un kondisyonunun 60-70 dakika olduğu gerçeğinide düşünürsek, Nobre'nin üçüncü kafa denemesi farkı ikiye çıkardı. 90+ da Kewell'ın vurduğu kafa sadece üstçüleri sevindirdi. Böylece Galatasaray, Ali Sami Yen'deki son derbi ile lige havlu atmış oldu.
Büyük derbi 2-1 sonuçlandı ve Beşiktaş yoluna devam etti.Schuster ile Hagi arasındaki fark ise oyuncu değişiklikleriyle ortaya çıktı. Biri Tabata-Necip değişikliği yaparak hem Cana'nın orta sahadaki yokluğundan faydalanıyor, hem de Guti'yi rahatlatıyor. Diğeri ise Servet-Barış değişikliği yaparak kendi kendine düğüm atıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder