Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!

Arabanın Torpidosuna Sokarım!!!!!
Murat Özarı: - Eğer var ya bak sana Fikret Engin sana bişey söyliyim, bak bi dakka ya, bi dakka sana bişey söyliyim, o Teoman, sen şimdi burdasın ya, sen benim arkadaşımsın, Fikret Engin, ben senin için ölüme giderim. Fikret Engin: - Eyvallah, ben de giderim abi, tamam. Murat Özarı: - Sen benim kader arkadaşımsın. Teoman Bey, sana benim yanımda öyle vuracak var ya, O Teoman'ı var ya, arabanın torpidosuna sokarım!!!

23 Kasım 2010 Salı

Yalova Kaymakamı!!



Tarih : 22 Kasım 2010
Yer : Metrobüs çıkışı @ Zincirlikuyu
Başrollerde; Eski Yalovaspor Başkanlarından adını bilmediğimiz ve bilmek de istemeyeceğimiz bir taksici !
              Selçuk ve Ben, Fenerbahçe- Bucaspor maçından dönerken, uzun zaman sonra galibiyet hasretine son veren Selçuk'la bol gollü galibiyetin ve tribünden aşk şarkılarının hoşnutluğunu yaşarken olacaklardan habersizdik! Evlere dönmek adına bindiğimiz taksicinin doldurduğu fikstürü ele geçiren (!) Selçuk inceliyordu fikstürü -ki amcamızdan nam - ı diğer Taxi Driver'dan izin istemişti - bu esnada amcam içindeki azgın boğa İtalyan Aygırı Rocky Balboa'yı dışarı çıkardı ve Fener'e sallamaya başladı . "Kendi evinde bu kadar gol yiyosun bu kadar pozisyon veriyosun". Sonra Aykut Hoca'ya salladı, Alex hakkında şöyle dedi böyle dedi.. Alex'in yaptıklarını sıradan bulduğu için Aykut'a böyle hocalık olmaz dedi. Ordan yönetime girdi .. Tuttuğu takımı sorduk cevap vermedi. Sonra öğrendik ki kendisi Yalovaspor'un eski başkanlarındanmış. Yalovaspor'u 36 yıl üstüste şampiyon yaptığı için (!!!) idarecilik ve yöneticilik ve teknik direktörlü ve bilimum diğer .. lıklar hakkında nutuklar çekti. Kendisi nutukçu eski Fenerbahçe amigosu "Arap"ı bile geride bırakacaktı ki karşısında Selçuk'u buldu .. Sevgili Selçuk Fenerbahçe konusunda verdiği güzelim cevaplarıyla amcayı susturdu. Şöyle de bi konu var bence o amca Fenerbahçe'li idi ve radyodan dinlediği maçta Fenerbahçe'nin verdiği pozisyonları duyunca içerlemişti bu duruma. İstiyo ki her maçı gol yemeden 5'er 5'er kazanalım.. Ama gel gör ki bu ligde veya başka ligde herkes her maçı her istediği şekilde kazansaydı her ligde en az 18'er şampiyon olurdu !! Amcanın önümüzdeki hafta tahminleri de vardı.. Selçuk ayrıldıktan sonra ben amcayla biraz daha muhabbet ettim ve kendisinin iddialı yorumları şöyleydi:
   Varan 1 : Haftaya Fenerbahçe İstanbul Belediye'ye kesin yenilir.
   Varan 2 : Galatasaray - Beşiktaş maçından beraberlik çıkmaz, kim gol bulursa kazanır.
   Varan 3 : Trabzonspor Antep deplasmanını kesin kazanır.
   Varan 4 : Bursaspor evinde Kayseriyi kesin yenemez.
Amca şöyle diyordu : Bu Buca'dan 2 gol yiyen Fenerbahçe o İstanbul Belediye'den 5 tane gol yer !!
Enteresan yaklaşımları olan amcamıza burdan saygılarımızı iletiyoruz ve İstanbul'da taksicilikten istifa edip Yalova'ya vali olmasını istiyoruz, zira kim takar Yalova kaymakamını ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder